Infracțiune la regimul circulație

    În cursul zilei de 27.08.2016, polițiștii locali cu atribuții pe linie de circulație din cadrul Poliției Locale Mediaș, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați  despre faptul că o persoană a urcat la volanul unui autovehicul în stare de ebrietate, fapt constatat în urma mersului sinuos, comportamentului agresiv și al limbajului vulgar  adresat de către persoana în cauză reclamantei. Autoturismul indicat a fost depistat circulând pe str. Merilor din municipiul Mediaș. Polițiștii locali au identificat conducătorul auto, iar în timpul discuțiilor purtate cu acesta, s-a constatat faptul ca prezenta semne ale consumului de alcool.

    În conformitate cu prevederile Legii nr.155/2010 – Legea Poliției Locale, polițiștii locali au procedat la întocmirea documentelor legale, care au fost înaintate Biroului Poliției Rutiere din cadrul Poliției municipiului Mediaș în vederea continuării cercetărilor.

    În urma cercetărilor efectuate de organele abilitate, s-a stabilit că persoana care a condus autoturismul menționat, se face vinovată de comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta alcoolului.