Comunicat 27.11.2019

După o scurtă perioadă de timp de la reamenajarea  unor  locuri de joacă pentru copii, de către Primăria Municipiului Mediaș, prin serviciile publice de specialitate, au apărut și persoane care  apreciază  mai puțin, ceea ce s-a realizat. Astfel, au fost depistate și identificate cu ajutorul camerelor video de supraveghere instalate în fiecare locație  persoane care murdăresc domeniul public, aruncă resturi de semințe sau alte ambalaje pe jos sau care au deteriorat mobilierul instalat pe domeniul public.

Următoarele persoane, elevi ai Școlii Generale nr. 7 din cartierul Gura Câmpului, consumă frecvent semințe și aruncă  resturile acestora pe jos. 

Alte doua persoane în vârstă de 17 și respectv 20 de ani pe timpul nopții s-au răzbunat pe băncile instalate în parcul de pe str. C. Brâncoveanu.

Un elev al Școlii Naționale de Gaz Mediaș,  și-a descărcat nervii pe indicatoarele rutiere și pe alte bunuri pe care le-a întâlnit.

Fiecare dintre persoanele identificate cu ajutorul camerelor video instalate pe domeniul public, au fost sancționate contravențional cu amenzi de până la 1500 lei.

Menționăm faptul că vom avea în atenție toate zonele, iar acolo unde sunt instalate camere video de supraveghere, vom putea identifica cu ușurință peroanele care încalcă prevederile legale în vigoare.