Comunicat 22.08.2017

De la începutul acestei săptămâni accesul în Piaţa Regele Ferdinand I se face pe str. Şt.L.Roth – stradă cu sens unic, pe segmentul de drum cuprins între Şc. Gen. Nr. 4 şi Piaţa Regele Ferdinand I, iar ieşirea din Piaţa Regele Ferdinand I se face ca şi până acum pe str. Petofi Şandor – de asemenea stradă cu sens unic.
Pe aceste strazi sunt amenajate locuri de parcare, astfel:
– Pe str. Şt.L.Roth şi Piaţa Regele Ferdinand I – locuri de parcare cu plată, iar pe str. Petofi Şandor sunt amenajate locuri de parcare pentru riverani persoane fizice.
– Tariful în parcările cu plată este de 3 lei/oră pentru str. Şt. L. Roth şi de 5 lei/oră pentru Piaţa Regele Ferdinand I.
– Orarul stabilit pentru parcările cu plată este de luni – vineri, între orele 08,00 – 20,00, iar sâmbăta şi duminica între orele 08,00 – 14,00.
Pentru a se evita blocajele în această zonă, recomandăm participanţilor la trafic să respecte indicatoarele rutiere instalate pe aceste străzi.
Verificarea modului de respectare a regulilor de circulaţie şi parcare în această zonă se vor face de către poliţiştii locali cu atribuţii pe linie de circulaţie şi prin sistemul de supraveghere video instalat.
Nerespectarea regulilor de circulaţie se sancţionează contravenţional conform prevederilor Regulamentului circulaţiei pe drumurile publice, iar ale celor de parcare conform prevederilor HCL cu amendă cuprinsă între 300 – 500 lei.