Comunicat 16.11.2016

   În data de 16 noiembrie 2016, în jurul orelor 08,35, o patrulă formată din doi polițiști locali din cadrul Biroului Circulație care își efectuau serviciul de patrulare pe str. Brateiului, au fost sesizați de către un cetățean, cu privire la faptul că trei persoane de sex masculin l-au lovit cu pumnii și picioarele după care s-au îndreptat înspre centrul municipiului.

   În urma descrierii persoanelor de către reclamant, polițiștii locali au procedat la urmărirea celor trei persoane, iar în apropierea intersecției străzilor Protopop Moldovan cu Trandafirilor au depistat trei persoane de sex masculin care corespundeau descrierii făcute.

   Polițiștii locali i-au legitimat, aflând că doi au domiciliul în localitatea Buzd, comuna Brateiu și respectiv unul în Mediaș. Conduși la locul faptei aceștia au fost recunoscuți de către reclamant, ca fiind cei care l-au lovit.

   Persoanele în cauză au fost reținute de polițiștii locali și conform procedurilor legale, au fost predate Politiei Municipiului Mediaș  pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale.