Comunicat 07.03.2017

   În perioada 13.02 – 06.03.2017 Poliția Locală Mediaș a desfășurat acțiuni zilnice în  zona centrală a municipiului, pentru prevenirea şi constatarea faptelor de cerșetorie.

   Au fost depistate un număr de 17 persoane care apelau la mila publicului (unele dintre aceste persoane au fost depistate de mai multe ori), ocazie cu care au fost  întocmite un număr de 7 procese verbale de constatare a contravenţiei, în valoare de 1.050 lei, în conformitate cu Legea nr. 61/1991 ® .

   Majoritatea persoanelor depistate că apelau la mila publicului, au domiciliul în alte județe (Mureș, Alba, Braşov) sau în alte localități din județul Sibiu ( Brateiu, Ighişu-Nou, Blăjel, Târnava).

   Printre locațiile în care au fost depistate, în mod repetat, persoane care apelează la mila publicului, enumerăm: str. Turnului, str. M. Eminescu, str. St. L. Roth, P-ţa Andrei Şaguna.

   Facem un apel cetăţenilor, să ne contacteze dacă observă persoane care apelează la mila publicului pe raza municipiului, la nr. de telefon 0269/841394 – Dispeceratul Poliţiei Locale.