Comunicat-03.08.2016

    De aproximativ două săptămâni medieșenii care locuiesc în cartierul Vitrometan, și în special cei din zona de case, au avut neplăcuta surpriză de a constata că liniștea era tulburată de un grup de, comercianți ambulanți” de pepeni. Precizăm că aceștia se deplasau cu un autoturism înmatriculat în judeţul Vrancea, fără un interval orar bine determinat și pe trasee diferite și îşi promovau produsele atât prin strigăte cât și prin folosirea soneriilor de la porțile caselor.

   Pornind de la aceste informații și beneficiind de sprijinul unor locuitori din zonă, în zilele anterioare, polițiștii locali au reușit să surprindă aceste persoane pe str. Gheorghe Șincai şi respectiv pe str. Şlefuitorilor. Având în vedere faptul că respectiva activitate de comerț s-a desfășurat fără respectarea prevederilor legale, au fost aplicate sancţiuni contravenționale cu amendă și a fost dispusă încetarea comercializării pepenilor.

    Având în vedere că aceste tip de comerț se desfășoară fără a se respecta prevederile legale în vigoare şi produce disconfort cetăţenilor, recomandăm locuitorilor municipiului să nu încurajeze un asemenea tip de comerț, iar atunci când constată situații similare celor descrise anterior să anunțe imediat Poliția Locală la numărul de telefon 0269841394.