Comunicat 02.03.2018

   Pentru ca fluxul rutier să se desfășoare normal, în mod special pe arterele principale ale municipiului, acolo unde mijloacele de transport public de persoane și nu numai se deplasează cu dificultate datorită vehiculelor oprite/staționate neregulamentar, recomandăm conducătorilor de autovehicule să respecte indicatoarele rutiere amplasate şi regulile stabilite în actele normative în vigoare.

  Opririle, staționările și parcările autovehiculelor sunt permise, doar în condițiile respectării normelor rutiere prevăzute de OUG nr.195/2002 și a HG nr.1391/2001 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG nr.195/2002  privind circulația pe drumurile publice.

   Nerespectarea regulilor de circulaţie privind oprirea şi staţionarea se sancţionează cu puncte de amendă şi puncte de penalizare.

   În perioada următoare agenţii Poliţiei Locale Mediaş vor verifica modul de respectare a regulilor de circulaţie enunţate mai sus, pe arterele principale ale municipiului, în special pe cele care circulă mijloacele de transport public de persoane.